Recepty > ostatní > hamburger z červené řepy
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
2 červené řepy, cibule, 1 vejce, strouhanka, sůl, mletý pepř
hamburgerovou housku, tatarku, nakrájenou zeleninu (rajče, paprika, cibule, salát, syrové zelí...)
Postup přípravy:
Červené řepy uvaříme doměkka v osolené vodě, oloupeme a nastrouháme najemno. Smícháme s najemno nakrájenou cibulí a vejcem. Osolíme, přidáme mletý pepř a zahustíme strouhankou. Na pánvi smažíme z obou stran placky (velikost placek volíme podle housky). Nakonec rozpůlíme i hamburgerové bulky, potřeme je tatarkou, vložíme zeleninu a osmažené placky z červené řepy.
Další recepty:
Krabí polévka kterou ochutíme provensálským kořením.
Polévka cibulačka se sýrem ochucená utřeným česnekem.
Pikantní omáčka ke grilovanému masu je ochucená medem, solí a mletým pepřem.
Chlebíčky s tresčími játry propíchneme párátky.
Salát z červené řepy do kterého vmícháme zakysanou smetanu.
Vajíčková tlačenka vařená ve vroucí vodě.
Bramborová pomazánka na chlebíčky je dochucená solí a kořením.
Sýrová roláda z plátkového sýra kterou krájíme na centimetrové plátky.
Sýrové smaženky smažíme v horkém oleji.
Pyré z červené řepy podáváme ke slaninovým knedlíkům.
Italská rajčatová omáčka z rajčat.
Pikantní zelňačka s brambory.
Kolínka se salámem smícháme s připravenou směsí.
Sýrové fondue recept
Recept, podle kterého připravíte jídlo hamburger z červené řepy.