Recepty

Recepty > hovězí maso > hodslavská řezanka

Recept - Hodslavská řezanka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g zadního hovězího, 3 cibule, olej, 1 kostka masoxu, sůl, pepř, bobkový list, hrst hub, 1 sterilovaná zelenina Moravanka, 1 malý kečup

Postup přípravy:

Nadrobno pokrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném oleji, přidáme masox, který necháme rozpustit, poté přidáme na nudličky nakrájené maso, osmahneme a mícháme tak dlouho, dokud nepustí šťávu. Přidáme sůl, pepř, bobkový list, hrst hub, celou moravanku a celý malý kečup. Dusíme dokud není maso měkké.

Hodslavskou řezanku podáváme s bramborovými plackami, kroketami, vařenými brambory nebo rýží.

Další recepty:
hovězí guláš, svíčková omáčka na smetaně, hovězí rosbíf, lahůdkový guláš, hovězí steak na zelenině, ruský boršč, hovězí guláš s kysanou smetanou, gulášová polévka, játrová omáčka, plněná hovězí roláda, bramborový guláš, hovězí plátky na houbách

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.