Recepty > polévky > holandská polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, 1 pórek, 1 kapie, zelená petrželka, máslo, 300 g vepřového nebo hovězího masa, masox
Recept na přípravu:
Všechny suroviny nakrájíme na úzké nudličky, pórek na kolečka. Maso osmažíme na rozehřátém másle, zalijeme litrem vody, přidáme mrkev, petržel, celer, masox a necháme vařit. Když je maso měkké přidáme pórek, kapii a petrželku a již dále nevaříme.
Další recepty:
Dýňová polévka z hovězího vývaru.
Halászlé z ryb.
Vaječná omáčka z natvrdo uvařených vajec.
Dýňová polévka hokaido - do tří šálků vody vložíme řasu...
Polévka halászlé z rybího masa.
Rychlá česnečka je rychle připravena.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Hovězí Eintopf s bílými fazolemi.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Holandská omáčka z vaječných žloutků.
Rychlá vaječná polévka
Ochutnejte recept holandská polévka.