Recepty > polévky > horácká polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
300 g brambor, 250 ml mléka, 30 g hladké mouky, 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, špetka tymiánu, cibule, sůl, ocet, kopr, máslo
Recept na přípravu:
Na kostičky nakrájené brambory vložíme do vody a vaříme, když jsou brambory téměř měkké, přilijeme mléko s rozmíchanou moukou a provaříme. Zvlášť uvaříme v hrnečku koření a cibuli a odvar procedíme do polévky, chvíli povaříme a poté dochutíme octem a solí. Nakonec přidáme nasekaný kopr a kousek másla.
Další recepty:
Dýňová polévka z hovězího vývaru.
Halászlé z ryb.
Vaječná omáčka z natvrdo uvařených vajec.
Holandská polévka se zeleninou.
Polévka halászlé z rybího masa.
Rychlá česnečka je rychle připravena.
Hovězí Eintopf s bílými fazolemi.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Holandská omáčka z vaječných žloutků.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Rychlá vaječná polévka
Ochutnejte recept horácká polévka.