Recepty > omáčky > hořčičný dip ke krevetám
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 lžíce hořčice, 150 g kysané smetany, 2 lžíce malinového sirupu, 75 g majonézy, 2 lžičky pískového cukru, 1/2 svazku kopru, sůl, mletý bílý pepř
Jak připravit tento recept:
Zakysanou smetanu dobře promícháme s majonézou, sirupem a jemně usekaným koprem. Podle chuti přidáme hořčici, cukr a pikantně ochutíme solí a mletým pepřem. Dip podáváme ke krevetám.
Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Grilovaná vepřová krkovice naložená ve vinném octu kterou z obou stran grilujeme.
Dijonské brambory zdobíme nasekanou pažitkou.
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Dip ke grilovámí k masům, zelenině a dalším pochoutkám.
Hořčičná omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje hořčičný dip ke krevetám a recept na přípravu.