Recepty

Recepty > omáčky > hořčičný dip ke krevetám

Hořčičný dip ke krevetám recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 lžíce hořčice, 150 g kysané smetany, 2 lžíce malinového sirupu, 75 g majonézy, 2 lžičky pískového cukru, 1/2 svazku kopru, sůl, mletý bílý pepř

Jak připravit tento recept:

Zakysanou smetanu dobře promícháme s majonézou, sirupem a jemně usekaným koprem. Podle chuti přidáme hořčici, cukr a pikantně ochutíme solí a mletým pepřem. Dip podáváme ke krevetám.

Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Grilovaná vepřová krkovice naložená ve vinném octu kterou z obou stran grilujeme.
Dijonské brambory zdobíme nasekanou pažitkou.
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Dip ke grilovámí k masům, zelenině a dalším pochoutkám.
Hořčičná omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje hořčičný dip ke krevetám a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.