Recepty > omáčky > hořčicová omáčka s vepřovým masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
vepřové maso, bobkový list, cibule, olej, plnotučná hořčice, žloutek, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Maso podusíme na oleji, pokrájené cibulce a bobkovým listu (2-3 listy) a dusíme do změknutí, poté přidáme uvařený žloutek, který jsme předtím rozmíchali a rozmačkali ve 100 ml hořčice (můžeme ředit trochou vody a hořčice lze také dát více). Rozmícháme, necháme chvíli rozvařit, zahustíme, dosolíme a dopepříme.
Další recepty:
Cibulová polévka se sýrem strouhaným.
Bavorská svíčková získá jemnou chuť brusinek.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Smažená cibule s hrachovou kaší.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s chlebem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Pivní marináda na marinování masa.
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami pečeme přibližně 1 hodinu.
Sýrové fondue napíchnuté na speciální vidličku.
Cibulová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje hořčicová omáčka s vepřovým masem na přípravu.