Recepty

Recepty > maďarská kuchyně > hortobágy

Recept hortobágy

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

10 vajec, 25 dkg mletého masa, 1 kelímek zakysané smetany, 1 cibule, olej, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl

Postup přípravy:

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno rozkrájenou cibuli, přidáme mleté maso a sladkou mletou papriku, osolíme dle chuti a za občasného míchání pečeme ze všech stran, až je maso hotové. Mezitím si připravíme na jiné pánvi 5 vaječných omelet tak, že vždy ze dvou rozšlehaných osolených vajec usmažíme jednu omeletu. Poté je naplníme připravenou masovou směsí, zabalíme do rolky, vytvořené rolky vložíme do zapékací misky, zalijeme zakysanou smetanou a krátce zapečeme v troubě.

Další polévky:
polévka halászlé, česnečka, banánové koblihy, těstoviny s vejci, čínské nudle se zelím

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.