Recepty

Recepty > polévky > hotpot

Hotpot recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

750 g pěkného hovězího masa, 750 g brambor, 700 g mrkve, 500 g cibule, 6 kuliček pepře, 3 bobkové listy, petrželka, kousek másla, sůl

Recept na přípravu:

Maso vcelku uvaříme s pepřem do měkka a vyjmeme ho. Do vývaru dáme nakrájené brambory, mrkev, cibuli, bobkové listy, osolíme a uvaříme. Pak zeleninu rozmačkáme, přendáme na mísu a navrch dáme plátky masa. Posypeme sekanou petrželkou a přelijeme rozpuštěným máslem. Hotpot je vydatný.

Další recepty:
Brokolice v sýrové omáčce s těstovinami.
Zelňačka s klobásou ke které můžeme přidat cukr.
Sýrové nočky do polévky se hodí také do vývarů.
Kuřecí rizoto s hráškem podáváme posypané strouhaným sýrem.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Zelňačka z čerstvého zelí s nastrouhaným bramborem.
Chřestový krém vaříme 10 minut.
Ukrajinský boršč z hovězího masa.
Rajská polévka s nočky které zavaříme.
Krémová polévka z brokolice k níž za stálého míchání přilijeme smetanu.
Sedmihradské zelí zapékáme.
Polévka z hlávkového zelí smetanu k ní podáváme zvlášť na misce.
Fazolačka s uzeným masem a brambory.
Hrachová polévka z mraženého hrášku

Recepty
Motto

Hotpot přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.