Recepty > omáčky > houbová omáčka s hovězím a vepřovým
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g vepřového masa, 250 g hovězího masa, 1 kečup, pepř, sůl, trocha sojové omáčky, olej, 1 cibule, 250 g čerstvých hub
Jak připravit tento recept:
Obě masa pomeleme. Houby můžeme použít čerstvé nebo mražené. V hrnci si rozpálíme olej a přidáme nadrobno pokrájenou cibulku. Když je cibulka dozlatova osmažena, vložíme na ni pomleté maso a pokrájené houby a osmažíme. Podlijeme troškou vody nebo vývarem a vaříme doměkka. Poté přidáme jeden celý menší sladký kečup, trochu sójové omáčky, sůl a pepř.
Podáváme s těstovinami.
Další recepty:
Kuřecí játra na slanině nesmí být uvnitř krvavá.
Rajská omáčka s hovězím masem a těstovinami.
Domácí tatarka potěší chuťové pohárky.
Křenová omáčka s knedlíkem jako přílohou.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře a podáváme.
Houbová polévka se smetanou vařená dvacet minut.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou s chlebem.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Boloňské špagety ke kterým nakonec přidáme tymián a bazalku.
Kyselá houbová omáčka které dodá jemnost kousek másla.
Máslové noky do polévky pro zavaření.
Fazolky na smetaně s hovězím masem houskovým knedlíkem jako přílohou.
Houbová polévka na kyselo z podmáslí.
Houbová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje houbová omáčka s hovězím a vepřovým a recept na ni.