Recepty

Recepty > omáčky > houbová omáčka s tatra mlékem

Houbová omáčka s tatra mlékem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g čerstvých hub, 30 g sádla, malá cibule, zelená petrželka, 50 g sádla, 50 g hladké mouky, polovina cibule, 1 litr vody, 1 dcl Tatra mléka

Jak připravit tento recept:

Očištěné a opláchnuté houby pokrájíme na větší, ale tenké plátky. Rozpustíme menší porci sádla, přidáme nasekanou petrželku, najemno nakrájenou cibuli, zpěníme, přidáme houby a podusíme. Z tuku, hladké mouky, cibule a vody připravíme základní omáčku, osolíme, přidáme dušené houby. Omáčku výrazně zjemníme přidáním 1 dcl Tatra mléka.

Další recepty:
Dozvíte se, jak připravit chilli omáčku, aby náležitě pálila.
Houbová polévka se smetanou vařená dvacet minut.
Kuřecí játra na slanině nesmí být uvnitř krvavá.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou s chlebem.
Nakládaný hermelín s cibulí a feferonkou.
Boloňské špagety ke kterým nakonec přidáme tymián a bazalku.
Kyselá houbová omáčka které dodá jemnost kousek másla.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stranan dozlatova.
Křenová polévka se smetanou.
Smetanová omáčka na těstoviny s fazolovými lusky.
Domácí tatarka potěší chuťové pohárky.
Houbová polévka na kyselo z podmáslí.
Křenová omáčka s knedlíkem jako přílohou.
Houbová omáčka

Recepty
Houbová omáčka

Dozvíte se zde, jak se připravuje houbová omáčka s tatra mlékem a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.