Recepty > kuře > houskové knedlíčky s droždím
Potřebné suroviny:
30 g sádla nebo oleje, 60 g cibule, 40 g droždí, sůl, kmín, pepř, majoránka, 120 g strouhanky, 1 vejce, mléko podle potřeby
Postup přípravy:
Na rozpáleném tuku částečně osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme rozdrobené droždí. Až přestane být mazlavé a zhnědne, dáme je do misky, přidáme strouhanku, vejce, potřebné koření a mléko, promícháme a na prkénku tvoříme z dílků kulaté knedlíčky, které zaváříme do polévky.
Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Marinované kuře s bramborem.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Domácí nudle do polévky kladujeme je na suchém místě.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Knedlíčky z droždí zaváříme ve vroucí polévce.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Polévka z drůbků se žampiony
Recept na přípravu jídla houskové knedlíčky s droždím přináší na talíř svoji chuť.