Recepty > hovězí maso > hovězí Eintopf
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
400 g hovězího masa, olej, 1 větší cibule, 200 g anglické slaniny, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, saturejka, 400 g brambor, zelené fazolové lusky, bílé fazole z konzervy
Postup přípravy:
Hovězí maso nakrájíme na kostky a osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu a česnek. Poté osolíme, opepříme a okořeníme saturejkou. Vše podlijeme vodou, přidáme na kostičky nakrájené brambory, zelené fazolové lusky a dusíme do měkka. Když je maso téměř měkké, přidáme bílé fazole z konzervy, povaříme a podáváme.
Další recepty:
španělské ptáčky, rajská omáčka s hovězím masem, zapečená rýže se zelím a vepřovým masem, segedínský guláš, hovězí roštěná na smetaně, hovězí daube, labužnický šašlik, fazolky na smetaně s hovězím masem, nadívaná hovězí pečínka, ptáčky se zeleninou, telecí maso zapečené v rýži, býčí žlázy na másle, hovězí guláš, jablečný závin, bavorská svíčková
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.