Recepty

Recepty > hovězí maso > hovězí maso na červeném víně

Hovězí maso na červeném víně

Na tento recept budete potřebovat:

600 g hovězího zadního masa, sůl, mletý černý pepř, olej nebo sádlo, vývar podle potřeby, 200 g cibule, 200 g červené kapie, 4 lžíce kečupu, 100 ml červeného vína, 2 lžíce hladké mouky, 1 malá sklenička sterilovaných žampiónů

Postup přípravy:

Omyté a osušené hovězí zadní maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme. V papinově tlakovém hrnci na sádle či oleji osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa, na nudličky nakrájenou červenou kapii a kečup. Zalijeme teplým vývarem, červeným vínem a 40 minut dusíme. Zahustíme záklechtkou z hladké mouky a vody a přidáme scezené sterilované žampióny. Podáváme s rýží, knedlíky a zeleninovým salátem.

Další recepty:
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Telecí vývar s knedlíčky které zavaříme spolu s těstovinami.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Krůtí tokáň dusíme doměkka.
Znojemský guláš podáváme s přílohou.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Medová marináda na marinování masa.
Dietní boloňské špagety se strouhaným parmezánem.
Boloňské špagety podáváme na nahřátých talířích zalité omáčkou.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Hovězí guláš z kližky

Recepty
Motto

Připravte si jídlo hovězí maso na červeném víně, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.