Recepty > hovězí maso > hovězí na víně
Na tento recept budete potřebovat:
Hovězí přední, 2 dcl červeného vína, 1 cibule, cca 10 dkg slaniny, koření (bobkový list, nové koření, celý pepř, jalovec, tymián) hladká mouka na zahuštění, 1 lžíce kečupu, kostka vývaru, sůl
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na větší kousky, slaninu na menší kousky. Slaninu dáme do hrnce, když se začne vypékat, přidáme cibuli, potom maso, po zarestování masa přilejeme trochu vody, přidáme bujon, zalijeme vínem a dusíme do změknutí masa. Když je maso měkké, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě a přidáme lžíci kečupu.
Další recepty:
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Farmářský guláš podáváme s chlebem.
Hovězí maso na červeném víně podáváme s rýží.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Hovězí líčka na gril podáváme s čerstvým pečivem.
Recept na kuřecí nudličky se žampiony posypané pažitkou.
Kotlíková polévka dozdobená nasekanou petrželkou a pažitkou.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Hovězí líčka na červeném víně recept
Uvařte si recept hovězí na víně, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.