Recepty > hovězí maso > hovězí polévka s mletým masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g hovězího mletého masa, 1 lžíce oleje, sůl, pepř, polévková zelenina, 2 lžíce krupičky, 1 vejce
Postup přípravy pokrmu hovězí polévka s mletým masem:
V hrnci rozehřejeme olej, na kterém orestujeme mleté hovězí maso. Osolíme, opepříme, přidáme nadrobno pokrájenou polévkovou zeleninu, zalijeme 1,5 l vody a vaříme. Když je maso měkké, přidáme krupičku a rozšlehané vejce. Nakonec polévku dochutíme maggi či vegetou.
Další recepty:
Barcelonský hrnec, hovězí roláda z mletého masa, játra na cibulce, Burgundské hovězí kostky, bramborový salát, marinovaná vepřová kýta, Maďarský guláš s bramborem, vepřové kotlety na smetaně, játrová omáčka, treska s rajčaty, plněná hovězí roláda, vepřové kotlety na paprice, vepřo knedlo zelo
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.