Recepty

Recepty > polévky > hovězí šči se zelím

Hovězí šči se zelím recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g hovězího masa, 1 mrkev, 1 menší petrřel, 1 cibule, 250 g čerstvého zelí, 3 malé brambory, 4 rajčata, sůl, petrřželová nať

Recept na přípravu:

Maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Asi 15 minut před koncem vaření přidáme na větší kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a brambory a na proužky nakrájené zelí. Vše společně dovaříme, pět minut před koncem přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dovaříme. Do hotové polévky nakrájíme maso. Podáváme s chlebem.

Další recepty:
Kedlubnové zelí s hovězím masem mírně dosladíme cukrem.
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Frankfurtská polévka s párkem kterou posypeme pažitkou.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme nasekaný kopr.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Polévka šči s mírně kyselou smetanou.
Sýrová polévka s noky které zaváříme.
Zelňačka s klobásou ke které přidáme cukr.
Falešná dršťková z hlívy ústřičné se stroužkem rozetřeného česneku.
Rybí polévka s rajčaty

Recepty
Motto

Ochutnejte recept hovězí šči se zelím.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.