Recepty > hovězí maso > hovězí stejk na žampionech
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g hovězí zadní (nebo svíčková), sůl, pepř, olej, 200 g žampionů, 10 g másla, čerstvá petrželka, špenát, mléko, česnek
Postup přípravy:
Omyté hovězí maso osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji.
Žampiony osmažíme na másle, přidáme petrželku, špenát, zředíme trochou mléka, ochutíme prolisovaným česnekem, solí, pepřem a povaříme.
Hovězí stejk podáváme s vhodnou přílohou, zalitou žampionovou směsí.
Další recepty:
hovězí guláš, hovězí rosbíf, zelné závitky, svíčková omáčka na smetaně, hovězí závitky s meruňkami, ruský boršč, rajská omáčka s hovězím, gulášová polévka, rajská omáčka, debrecínské roštěnky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí rolka se šunkou a sýrem
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.