Recepty

Recepty > polévky > hovězí vývar s houbami

Recept - Hovězí vývar s houbami

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

vývar z hovězího masa, 40 g pórku, 40 g celeru, 80 g sušených hub, pepř, sůl, zelená petrželka

Recept na přípravu:

V hovězím vývaru uvaříme na kostičky nakrájený pórek a celer. Během varu přidáme zvlášť povařené a slité houby, ke konci opepříme a podle chuti dosolíme. Při podávání ozdobíme drobně posekanou petrželkou.

Další recepty:
Mléková polévka s borůvkami a žemlí.
Rychlá rajská omáčka z protlaku.
Česnečka posypaná sýrem.
Slepičí vývar s vajíčkem a rýží.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Kuřecí směs s vajíčkem podáváme s bramborovou kaší.
Cibulačka - ozdobíme ji petrželkou.
Avgolemono je perla řecké kuchyně.
Mléková polévka - vlasové nudle uvaříme...
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky z kostky droždí.
Mléková polévka s vajíčkem

Recepty
Hovězí vývar

Ochutnejte recept hovězí vývar s houbami.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.