Recepty

Recepty > polévky > hovězí vývar s masem a zeleninou

Hovězí vývar s masem a zeleninou

Suroviny potřebné pro přípravu:

1,25 litru silného hovězího vývaru, 150 g vařeného hovězího masa z polévky, 2 lžíce čerstvého nebo zmrazeného hrášku, kousek vařené mrkve, pažitka

Recept na přípravu:

Na talíře rozdělíme maso a mrkev pokrájené na kostičky, vařený, okapaný hrášek. Vše zalijeme vařícím vývarem a posypeme drobně pokrájenou pažitkou.

Další recepty:
Zelňačka z uzených kostí s mlékem.
Kuřecí vývar s domácími nudlemi vaříme, až jsou maso i zelenina měkké.
Hovězí vývar s houbami ozdobíme drobně posekanou petrželkou.
Pravý ruský boršč dochutíme octem a solí.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky ze strouhanky.
Strouhání do polévky z těsta.
Česnekový oukrop s chlebem.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Kroupová polévka s uzeným masem a bramborem.
Vaječná sedlina do polévky rozkrájená na dílky.
Kuřecí srdíčka na smetaně podáváme s rýží.
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Celestýnské nudle

Recepty
Motto

Hovězí vývar s masem a zeleninou přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.