Recepty > polévky > hovězí vývar s masem a zeleninou 2
Suroviny potřebné pro přípravu:
1,25 litru silného hovězího vývaru, 150g vařeného hovězího masa z polévky, 2 lžíce čerstvého nebo zmrazeného hrášku, kousek vařené mrkve (z polévky), pažitka
Recept na přípravu:
Na talíře rozdělte maso a mrkev pokrájené na kostičky a vařený, okapaný hrášek. Vše zalijte vařícím vývarem a posypte drobně pokrájenou pažitkou.
Další recepty:
Studená rajská polévka s bazalkou.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 4 minuty zavaříme.
Bílá bramboračka zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Kuřecí játra s jogurtem, bramborovou kaší nebo rýží.
Thajská kuřecí polévka dochucená limetkou a solí.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Rybí polévka s rajčaty a smaženou houskou.
Čínská švestková omáčka z kuřecího vývaru.
Bouillabaisse - mořské plody necháme rozmrazit.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Hovězí řízky naruby podáváme s vařenými brambory.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které vkládáme do polévky.
Hovězí vývar z žebra
Hovězí vývar s masem a zeleninou má své kouzlo.