Recepty > polévky > hovězí vývar s vařeným masem a brambory
Suroviny potřebné pro přípravu:
1,25 litru hovězího vývaru, 100g vařeného hovězího masa, 100g brambor, mrkev a celer z polévky, 2 houby, pažitka, sůl
Recept na přípravu:
Očištěné houby pokrájejte na plátky, brambory na kostičky, zalijte je částí vařícího vývaru, osolte a uvařte do měkka. Přidejte zbylý vývar, maso, mrkev a celer pokrájené na kostičky, povařte minutu, rozdělte na talíře, posypte pokrájenou pažitkou a podávejte.
Další recepty:
Kuřecí játra s jogurtem, bramborovou kaší nebo rýží.
Thajská kuřecí polévka dochucená limetkou a solí.
Studená rajská polévka s bazalkou.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 4 minuty zavaříme.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Rybí polévka s rajčaty a smaženou houskou.
Čínská švestková omáčka z kuřecího vývaru.
Bouillabaisse - mořské plody necháme rozmrazit.
Bílá bramboračka zahuštěná jíškou.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Hovězí řízky naruby podáváme s vařenými brambory.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které vkládáme do polévky.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Hovězí vývar z žebra
Hovězí vývar s vařeným masem a brambory má své kouzlo.