Recepty

Recepty > polévky > hovězí vývar se šunkou a sterilovaným hráškem

Hovězí vývar se šunkou a sterilovaným hráškem

Suroviny potřebné pro přípravu:

1,25 litru hovězího vývaru, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 60g šunky, 60g polévkových nudlí, pažitka

Recept na přípravu:

Do vařícího vývaru přidejte šunku pokrájenou na kostičky, okapaný hrášek, odděleně uvařené a propláchnuté polévkové nudle a přihřejte do varu. Polévku rozdělte na talíře a posypte pokrájenou pažitkou.

Další recepty:
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Bílá bramboračka zahuštěná jíškou.
Čínská švestková omáčka z kuřecího vývaru.
Studená rajská polévka s bazalkou.
Rybí polévka s rajčaty a smaženou houskou.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Bouillabaisse - mořské plody necháme rozmrazit.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Kuřecí játra s jogurtem, bramborovou kaší nebo rýží.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které vkládáme do polévky.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 4 minuty zavaříme.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Thajská kuřecí polévka dochucená limetkou a solí.
Hovězí vývar z žebra

Recepty
Motto

Hovězí vývar se šunkou a sterilovaným hráškem má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.