Recepty > polévky > hráškovo-fazolový krém
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 porce: 150 g hrášku, 150 g bílých fazolí, 1 cibule, 1 mrkev, petržel, 2 polévkové lžíce másla, sůl
Recept na přípravu:
V hrnci uvaříme do měkka hrášek, bílé fazole, nakrájenou cibuli, mrkev a petržel, přidáme sůl dle chuti. Rozvařenou směs dále rozmixujeme a přidáme máslo. Při podávání dozdobíme petrželkou.
Další recepty:
Krémová česnečka z mléka.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Vývar z morkových kostí přidáme nudle.
Rajská polévka s těstovinami a lžičkou cukru.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Tvarohová pomazánka s ořechy kterou podáváme s máslovými sušenkami.
Cuketová polévka se smetanou kterou posypeme osmaženou houskou.
Mrkvový krém se zázvorem rozmixujeme dohladka.
Játrová omáčka s rýží uvařenou dle návodu.
Fazolový guláš s dýní kterému necháme prolnout chutě.
Polévka fazolový krém s nasekanou pažitkou.
Fazolový krém s ořechy ozdobte nasekanou petrželkou.
Fazolový krém
Hráškovo-fazolový krém přináší na talíře svoji chuť.