Recepty

Recepty > polévky > hrstková polévka

Recept - Hrstková polévka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

50g hrachu, 50g čočky, 50g fazolí, 50g krup, sůl, 50g nastrouhané kořenové zeleniny, 2 stroužky česneku, cibule, lžíce oleje, 2 lžíce hladké mouky, pepř, majoránka

Recept na přípravu:

Hrách, čočku, fazole a kroupy vložíme do hrnce s osolenou vodou a uvaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, utřený česnek a nadrobno pokrájenou cibuli. Z oleje a mouky si připravíme jíšku, kterou polévku zahustíme, poté ji osolíme, okořeníme, provaříme a můžeme podávat.

Další recepty:
Pórková polévka s cuketou a mrkví.
Zelňačka s klobásou kterou můžeme nahradit jinou uzeninou.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky a nudličkami.
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky - zatímco se zelenina vaří...
Bramboračka je klasika.
Dýňová polévka s kari kořením.
Pantátova zelňačka z hlávkového zelí.
Krémová bramboračka se žampiony a smetanou.
Hovězí guláš z hovězího masa.
Tradiční německá bramboračka

Recepty
Hrstková polévka

Ochutnejte recept hrstková polévka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.