Recepty

Recepty > kuře > husa po maďarsku

Husa po maďarsku

Potřebné suroviny:

400 g vykostěného husího masa
sůl
30 g husího sádla
1 cibule
200 ml bílého vína
2 zeleninové papriky
drůbeží vývar
mletá červená paprika

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na menší kostky a osolíme. Na rozehřátém husím sádle zpěníme cibuli nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, které opečeme ze všech stran, podlijeme trochou vína a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Poté přidáme očištěné a nakrájené zeleninové papriky a oloupaná nakrájená rajčata, zaprášíme mletou červenou paprikou, podlijeme zbylým vínem a drůbežím vývarem a pod pokličkou udusíme doměkka.

Další jídla:
Krůta na pomerančích s brambory.
Kachní stehna se zelím pečeme při 200 °C.
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Pečená krůtí stehna s rýží.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Kachna na pomerančích a medu podáváme s rýží.
Hovězí steak na zelenině naložíme s pepřem.
Martinská husa s dušeným zelím.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží čína s těstovinami ze kterých vytvoříme věneček.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Dušená kuřecí játra se zeleninou podáváme s rýží.
Pečená husa recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla husa po maďarsku přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.