Recepty

Recepty > omáčky > indické čatní

Indické čatní recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 Kg nakrájeného manga, sklenka nasekané cibule, polovina sklenky rozinek, 3 sklenky cukru, 3/4 sklenky vinného octa, 2 nakrájená jablka, 4 lžičky zázvoru, 2 chilli papričky nasekané na drobno, lžička soli, 2 lžičky skořice, 4 utřené česneky

Jak připravit tento recept:

Všechny suroviny vložíme do mísy, promícháme a odložíme na noc přikryté do lednice. Poté je vložíme do hrnce, uvedeme do varu a na malém plameni vaříme dokud ovoce nebude měkké, přibližně necelou tři čtvrtě hodinu. Podle potřeby mírně podlijeme vodou, tak aby se čatní nepřipálilo. Připravené čatní přendáme do vyvařených sklenic a pečlivě uzavřeme.

Další recepty:
Angreštová polévka podávaná vychladlá.
Čatní z jablek přendáme do sterilizovaných sklenic a uzavřeme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Čatní z cukety obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Recept na chapati, indický chleba namažeme rozpuštěným máslem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Vepřové koleno na červeném víně vyjmeme a naporcujeme.
Falešná svíčková na smetaně s citronovou šťávou nebo octem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Kuřecí polévka se žampiony a drobně pokrájenou pažitku.
Rebarborové čatní

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje indické čatní a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.