Recepty

Recepty > omáčky > italská majonéza

Italská majonéza recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 vejce, 1 lžička soli, rostlinný olej, 4 lžíce plnotučné hořčice, 3 lžíce octa

Jak připravit tento recept:

Do šlehače vklepneme vejce, zapneme na 1. stupeň, přidáme sůl a šleháme. Pomalu přiléváme olej, po zhoustnutí přidáme hořčici a ocet a ještě prošleháme.

Další recepty:
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Holandská polévka s pórkem.
Majonéza bez vajec dochucená podle individuání chuti...
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Francouzské kuře na červeném víně které dochutíme barevným pepřem.
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Koprová omáčka se smetanou.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Italská zeleninová polévka minestrone psypaná strouhaným parmezánem.
Italská rajčatová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje italská majonéza a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.