Recepty > omáčky > italská majonézová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
20 dkg majonézy, 2 lžíce kečupu, 1 sklenka červeného vína, špetka cukru sůl, 1 citron, 1 kapie v oleji, kousek cibule, 1 menší kyselá okurka, 1 sardel, zelená petrželka
Jak připravit tento recept:
Majonézu zředíme vínem a kečupem. Ochutíme cukrem a solí. Podle chuti přidáme citronovou šťávu. Ostatní přísady jemně rozsekáme a vmícháme do omáčky.
Další recepty:
Holandská polévka s pórkem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Majonéza bez vajec dochucená podle individuání chuti...
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Francouzské kuře na červeném víně které dochutíme barevným pepřem.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Koprová omáčka se smetanou.
Francouzská cibulová polévka se šunkou a sýrem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Italská zeleninová polévka minestrone psypaná strouhaným parmezánem.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Italská rajčatová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje italská majonézová omáčka a recept na přípravu.