Recepty

Recepty > polévky > italská masová polévka minestra

Italská masová polévka minestra

Suroviny potřebné pro přípravu:

40 g tuku, 50 g rýže, cibule, 250 g hovězího nebo vepřového masa bez kosti, 150 g zeleniny, 100 g hub, česnek, bobkový list, 2 zrnka pepře, špetka tymiánu, oregano nebo majoránka, 50 g polévkových těstovin, 4 lžíce smetany, paprika, 4 lžíce strouhaného sýra

Recept na přípravu:

Rýži podusíme na tuku společně s drobně nakrájenou cibulí, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zalijeme litrem vody, osolíme a uvaříme doměkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a houby, česnek a koření a vaříme. Zavaříme těstoviny a necháme je projít varem. Při podávání na talíři přidáme smetanu, pažitku a sýr.

Další recepty:
Smetanová okurková omáčka se lžičkou másla.
Rychlá čočkovka se zeleninou.
Celerová polévka s vločkami a kmínem ozdobená na talíři bylinkami.
Česnečka se sýrem z prolisovaného česneku.
Pohanková nádivka s kuřetem půl hodinky pečená.
Fazolačka se zelím ozdobíme ji lžící smetany.
Bílá česnečka s nasekanou petrželkou.
Bramboračka s houbami dochucená drceným kmínem.
Okurková polévka za studena s nadrobno nasekaným koprem.
Pohanková polévka se zeleninou a petrželovou natí.
Palačinky s masovou náplní kterou na ně poklademe.
Zelňačka z kysaného zelí se smetanou.
Česnečka se sýrem a šunkou posypaná pažitkou.
Chřestová polévka ze sterilovaného chřestu

Recepty
Motto

Italská masová polévka minestra přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.