Recepty

Recepty > omáčky > italská papriková omáčka

Italská papriková omáčka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 lžíce oleje, 8 velkých zelených paprik, 3 dkg másla, 2 stroužky česneku, 2 lžíce rajského protlaku, sůl

Jak připravit tento recept:

Opečené a oloupané papriky otevřeme, zbavíme semen a nakrájíme na 4 nebo 5 podélných řezů. Na oleji a másle zpěníme nadrobno nasekaný česnek a když zrůžoví, přidáme papriky, osolíme, podusíme na mírném ohni bez podlévání a pak přidáme rajský protlak. Nedusíme je dlouho, poněvadž by ztratily pikantní chuť. Omáčku podáváme k vařenému masu.

Další recepty:
Rajčatová polévka s kroupami z protlaku.
Kuřecí řízky v jogurtu na rozehřátém oleji usmažíme.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Čočka po indicku kterou dochutíme citronovou šťávou.
Koprová omáčka se smetanou.
Holandská polévka do které přidáme pórek.
Jarní hlávkový salát ozdobíme natvrdo uvařenými vejci.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stran dozlatova.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Nakládaný hermelín necháme nekolik dní uležet v lednici.
Frankfurtská polévka s klobásou kterou nakrájíme na kolečka.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Domácí majonéza vymixovaná dohledka.
Indický chleba chapati

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje italská papriková omáčka a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.