Recepty

Recepty > omáčky > jablečná omáčka k masu

Jablečná omáčka k masu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 jablka, 2 lžíce loupaných mandlí, cibule, kůra z pomeranče, 1 plátek toustového chleba, drcený barevný pepř, 3 lžíce bílého vína, 3 lžíce octa

Jak připravit tento recept:

Všechny suroviny smícháme a podusíme na pánvi asi 15 minut. Poté omáčku propasírujeme a můžeme podávat.

Další recepty:
Kuřecí řízky v jogurtu na rozehřátém oleji usmažíme.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stran dozlatova.
Holandská polévka do které přidáme pórek.
Nakládaný hermelín necháme nekolik dní uležet v lednici.
Domácí majonéza vymixovaná dohledka.
Rajčatová polévka s kroupami z protlaku.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Čočka po indicku kterou dochutíme citronovou šťávou.
Koprová omáčka se smetanou.
Jarní hlávkový salát ozdobíme natvrdo uvařenými vejci.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Jablečná bábovka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje jablečná omáčka k masu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.