Recepty

Recepty > omáčky > jablečná omáčka s mátou

Jablečná omáčka s mátou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 velké jablko, 1-2 lžíce cukru, 2 lžíce sekané máty, mletý pepř, sůl

Jak připravit tento recept:

V troubě vyhřáté na teplotu 200 °C pečeme jablko se slupkou asi 40 minut. Poté jablko rozpůlíme, odstraníme jaderník a dužinu rozmělníme v mixéru. Přidáme mátu, cukr a okořeníme solí a pepřem.

Další recepty:
Domácí majonéza vymixovaná dohledka.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Kuřecí řízky v jogurtu na rozehřátém oleji usmažíme.
Jablečný koláč s pudinkem krájíme až po úplném vychladnutí.
Holandská polévka do které přidáme pórek.
Nakládaný hermelín necháme nekolik dní uležet v lednici.
Rajčatová polévka s kroupami z protlaku.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Čočka po indicku kterou dochutíme citronovou šťávou.
Koprová omáčka se smetanou.
Jarní hlávkový salát ozdobíme natvrdo uvařenými vejci.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Jablečná bábovka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje jablečná omáčka s mátou a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.