Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > jablková buchta se zakysanou smetanou

Jablková buchta se zakysanou smetanou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g jablek, 150 g cukru, 150 g hrubé mouky, 2 vejce, 1 dl olivového oleje, prášek do pečiva, vlašské ořechy, rozinky, lžíce kakaa, , zakysaná smetana, čokoládová poleva

Recept na přípravu:

Nastrouhaná jablka smícháme s nahrubo nakrájenými ořechy a lžicí kakaa. Vejce ušleháme s cukrem a vlijeme na ochucená jablka. Poté přidáme olej, mouku s práškem do pečiva a vše dobře promícháme. Směs nalijeme do vymazané misky a upečeme. Hotovou buchtu vyklopíme, potřeme zakysanou smetanou a ozdobíme proužky čokoládové polevy.

Další recepty:
Piškotový svítek přidáváme do polévky.
Buchta se zakysanou smetanou a pudinkem vanilkovým.
Borůvkový koláč bez vajec s drobenkou pečeme 20-30 minut.
Banánové muffiny s kousky čokolády které přidáme do těsta.
Borůvkový koláč s tvarohem a želatinou necháme ztuhnout a nakrájíme.
Cuketová buchta se zakysanou smetanou kterou posypeme nastrouhanou čokoládovu tyčinkou.
Borůvkový koláč s drobenkou - vyšleháme tvaroh, jogurt, vejce.
Tiramisu z mascarpone bez vajec necháme vychladit v lednici.
Kynutý jablkový koláč potřeme rozšlehaným bílkem.
Tiramisu z mascarpone necháme přes noc vychladit.
Muffiny s jablky můžeme pocukrovat.
Buchta se zakysanou smetanou

Recepty
Motto

Tuto lahodnou chuť přináší recept jablková buchta se zakysanou smetanou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.