Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > jahodový kefírový koktejl

Jahodový kefírový koktejl

Suroviny potřebné pro přípravu:

500ml domácího kefíru, 200g čerstvých jahod, cukr podle individuální chuti

Recept na přípravu:

Vychlazené jahody rozmixujeme s cukrem, přidáme vychlazený kefír, lehce promícháme a pokud je potřeba, ještě podle chuti dosladíme.

Další recepty:
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Langoše bez kynutí potřeme kečupem.
Hraběnčiny řezy s jablky pečeme po dobu 25-30 minut.
Kynuté ovocné meruňkové knedlíky vaříme ve větším kastrole.
Banánový koktejl ozdobíme plátkem citronu.
Jahodové řezy s želatinou můžeme dozdobit šlehačkou.
Borůvkový koktejl se smetanou.
Borůvkový koláč s jogurtem pečeme v troubě do zlatova.
Kynuté jahodové knedlíky propícháme nakonec vidličkou.
Omeleta bílková upečená v troubě.
Domácí vánoční čokoláda kterou necháme ztuhnout v chladu.
Jahodové tvarohové knedlíky pocukrujeme a polijeme máslem.
Jahodový koktejl naředíme mlékem.
Kokosový koktejl recept

Recepty
Motto

Jahodový kefírový koktejl vykouzlí v ústech lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.