Recepty > moučníky a dezerty > jahodový kefírový koktejl
Suroviny potřebné pro přípravu:
500ml domácího kefíru, 200g čerstvých jahod, cukr podle individuální chuti
Recept na přípravu:
Vychlazené jahody rozmixujeme s cukrem, přidáme vychlazený kefír, lehce promícháme a pokud je potřeba, ještě podle chuti dosladíme.
Další recepty:
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Langoše bez kynutí potřeme kečupem.
Hraběnčiny řezy s jablky pečeme po dobu 25-30 minut.
Kynuté ovocné meruňkové knedlíky vaříme ve větším kastrole.
Banánový koktejl ozdobíme plátkem citronu.
Jahodové řezy s želatinou můžeme dozdobit šlehačkou.
Borůvkový koktejl se smetanou.
Borůvkový koláč s jogurtem pečeme v troubě do zlatova.
Kynuté jahodové knedlíky propícháme nakonec vidličkou.
Omeleta bílková upečená v troubě.
Domácí vánoční čokoláda kterou necháme ztuhnout v chladu.
Jahodové tvarohové knedlíky pocukrujeme a polijeme máslem.
Jahodový koktejl naředíme mlékem.
Kokosový koktejl recept
Jahodový kefírový koktejl vykouzlí v ústech lahodnou chuť.