Recepty

Recepty > polévky > jarušácká polévka

Jarušácká polévka

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 hrnky vývaru, pórek, 2 plátky šunky, plátek sýru, 2 natvrdo uvařená vejce, 4 kuličky pepře, sůl, petrželka

Recept na přípravu:

Do horkého vývaru přidáme tenká kolečka pórku, pepř, sůl a krátce povaříme. Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky, vejce rozdělíme na čtvrtky a vše na talíři zalijeme horkým vývarem. Nakonec posypeme nasekanou petrželkou.

Další recepty:
Hustá květáková polévka má jemnou chuť.
Selská bramboračka s uzeným masem a kostičkami housky.
Ruský boršč s mletým masem podáváme s polévkovým kořením.
Silný slepičí vývar s těstovinami.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou přelijeme vývarem.
Krémová česnečka se zvýrazněnou chutí stroužkem prolisovaného česneku.
Bramboračka na másle ze kterého připravíme jíšku.
Dětský boršč ozdobíme lžící kysané smetany.
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Hovězí vývar s houbami ozdobíme posekanou petrželkou.
Polévka z dýně hokaido s kari a lehce opečenými plátky česneku.
Kuřecí kokosová polévka s větvičkou koriandru.
Pikantní zelňačka kterou dochutíme smetanou.
Krémová zelňačka

Recepty
Motto

Jarušácká polévka má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.