Recepty > játra > játra na cibulce 2
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné ingredience:
cibulka, olej, játra, masox, drcený kmín, jíška, mletý černý pepř, sůl
Postup přípravy pokrmu játra na cibulce:
Cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji, poté přisypeme nakrájená játra, masox, drcený kmín a pepř podle chuti. Promícháme a necháme dusit pod pokličkou. Když játra změknou, podlijeme vroucí vodou, zahustíme jíškou a necháme dodusit pod pokličkou. Na závěr osolíme dle chuti.
Další recepty:
játra básníka Li-po, rýže deseti chutí, játra na divoko, recept játra na cibulce, játra na víně, slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.