Recepty

Recepty > ostatní > játrová paštika

Játrová paštika

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

400g kuřecích jater, sádlo, paštikové koření, sůl

Postup přípravy:

Játra orestujeme na rozehřátém sádle a na pánvi opečeme doměkka. Rozmixujeme, osolíme, okořeníme podle své individuální chuti a necháme vychladnout.

Játrovou pašiku namažeme na chleba a ozdobíme kyselou okurkou.

Další recepty:
Italská rajčatová omáčka z rajčat.
Kolínka se salámem smícháme s připravenou směsí.
Sýrová roláda z plátkového sýra kterou krájíme na centimetrové plátky.
Sýrové smaženky smažíme v horkém oleji.
Chlebíčky s tresčími játry propíchneme párátky.
Kuřecí játrová paštika je zabalená do alobalu, aby neokorala.
Polévka cibulačka se sýrem ochucená utřeným česnekem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Bramborová pomazánka na chlebíčky je dochucená solí a kořením.
Chlebíčky s bramborovým salátem ozdobíme zeleninou.
Krabí polévka kterou ochutíme provensálským kořením.
Pikantní omáčka ke grilovanému masu je ochucená medem, solí a mletým pepřem.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Kachní játrová paštika s brusinkami recept

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo játrová paštika.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.