Recepty > játra > játrová pěna
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné ingredience:
250 g játrové paštiky, 150 g másla, sůl, mletý pepř
Postup přípravy:
Paštiku jemně utřeme, přidáme máslo ušlehané do pěny, osolíme a opepříme a vymícháme do hladka. Plníme do formiček a necháme vychladit. Vychlazenou játrovou pěnu vyklopíme a použijeme jako ozdobu na studených pokrmech.
Recepty na další jídla:
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou v troubě vyhřáté na teplotu 200 °C.
Drůbeží játrová paštika na másle.
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Játra na víně chutnají.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Nádivka do kuřete které poté upečeme.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Vepřové maso se zeleninou podáváme s vhodnou přílohou.
Játrová pomazánka na horkých topinkách.
Kokosová rýže vařená doměkka.
Játrová rýže
Recept, podle kterého je hračka připravit játrová pěna.