Recepty

Recepty > játra > játrová pěna

Játrová pěna recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

250 g játrové paštiky, 150 g másla, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Paštiku jemně utřeme, přidáme máslo ušlehané do pěny, osolíme a opepříme a vymícháme do hladka. Plníme do formiček a necháme vychladit. Vychlazenou játrovou pěnu vyklopíme a použijeme jako ozdobu na studených pokrmech.

Recepty na další jídla:
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou v troubě vyhřáté na teplotu 200 °C.
Drůbeží játrová paštika na másle.
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Játra na víně chutnají.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Nádivka do kuřete které poté upečeme.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Vepřové maso se zeleninou podáváme s vhodnou přílohou.
Játrová pomazánka na horkých topinkách.
Kokosová rýže vařená doměkka.
Játrová rýže

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit játrová pěna.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.