Recepty

Recepty > játra > játrová rýže

Játrová rýže

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

150 g drůbežích jater, 1 vejce, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, strouhanka

Postup přípravy:

Očištěná játra rozmixujeme s vajíčkem a oloupanými stroužky česneku dohladka. Osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou, hmota má být o něco řidší než na knedlíčky. Přes haluškový cedník nebo obrácené slzičkové struhadlo protlačíme játrovou hmotu do vroucí polévky ve které je 6 minut zavaříme.

Recepty na další jídla:
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Játra na víně chutnají.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou v troubě vyhřáté na teplotu 200 °C.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Nádivka do kuřete které poté upečeme.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Vepřové maso se zeleninou podáváme s vhodnou přílohou.
Játrová pomazánka na horkých topinkách.
Kokosová rýže vařená doměkka.
Drůbeží játrová paštika na másle.
Minutková játra

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit zavářku játrová rýže.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.