Recepty

Recepty > polévky > játrová rýže s bílkem

Játrová rýže s bílkem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

50 g jater, 15 g másla, 1 vaječný bílek, sůl, pepř, 20 g strouhanky

Recept na přípravu:

V misce rozestřeme máslo, přidáme naškrábaná játra, bílek, sůl, pepř a dobře promícháme. Zahustíme nastrouhanou houskou a poté připravenou hmotu protlačíme řidším cedníkem do vařící polévky.

Další recepty:
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky do které přidáme vegetu pro dochucení.
Boršč s červenou řepou dochutíme kořením a česnekem.
Játrová rýže 6 minut zavaříme.
Zelňačka s cizrnou a zeleninou.
Pórková polévka s ovesnými vločkami kterou vaříme, až pórek změkne.
Ruský boršč ke kterému přidáme lžíci zakysané smetany.
Polévka ze zelených fazolek se zeleninou.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Studená rajská polévka zdobená lístky bazalky.
Kokosová rýže s kurkumou.
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Vegetariánská fazolačka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept játrová rýže s bílkem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.