Recepty > polévky > játrové knedlíčky zavářka do polévky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 malá játrová paštika, 1 vejce, 1 stroužek česneku, 1 lžička majoránky, špetka mletého pepře, 2 lžíce strouhanky
Recept na přípravu:
Játrovou paštiku rozmačkáme vidličkou, vmícháme vejce, rozetřený česnek, koření, osolíme a zahustíme strouhankou. Z hmoty tvoříme menší játrové knedlíčky, které vkládáme do vroucí polévky a vaříme asi 8 minut.
Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme na talíři.
Sýrová polévka s noky které zaváříme.
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Zelňačka s klobásou ke které přidáme cukr.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny zalitá smetanou.
Frankfurtská polévka s párkem kterou posypeme pažitkou.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme nasekaný kopr.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Frankfurtská polévka
Ochutnejte recept játrové knedlíčky zavářka do polévky.