Recepty

Recepty > polévky > játrové knedlíčky zavářka do polévky

Játrové knedlíčky zavářka do polévky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 malá játrová paštika, 1 vejce, 1 stroužek česneku, 1 lžička majoránky, špetka mletého pepře, 2 lžíce strouhanky

Recept na přípravu:

Játrovou paštiku rozmačkáme vidličkou, vmícháme vejce, rozetřený česnek, koření, osolíme a zahustíme strouhankou. Z hmoty tvoříme menší játrové knedlíčky, které vkládáme do vroucí polévky a vaříme asi 8 minut.

Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme na talíři.
Sýrová polévka s noky které zaváříme.
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Zelňačka s klobásou ke které přidáme cukr.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny zalitá smetanou.
Frankfurtská polévka s párkem kterou posypeme pažitkou.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme nasekaný kopr.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Frankfurtská polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept játrové knedlíčky zavářka do polévky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.