Recepty

Recepty > omáčky > jednoduchá omáčka ze žampionů

Jednoduchá omáčka ze žampionů recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g žampionů, 1 cibule, 1 zakysaná smetana, 1 lžíce hladké mouky, 20 g másla, voda na podlití, kmín

Jak připravit tento recept:

Cibuli pokrájíme a osmahneme na másle. Přidáme na plátky pokrájené žampiony, sůl, kmín, podlijeme 100 ml vody a dusíme asi 15 minut. Do smetany vmícháme hladkou mouku a přidáme k žampionům. Podle potřeby rozředíme vodou a 5 minut povaříme.

Další recepty:
Čatní z manga necháme vychladnout.
Pomerančová omáčka k masu zvěřině či drůběžímu.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat kterou podáváme s plátkem hovězího masa.
Smaženice z hub s chlebem.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Kuře na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí maso se žampiony podáváme s vhodnou přílohou.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Fazolky na smetaně s hovězím masem které prohřejeme.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Višňová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje jednoduchá omáčka ze žampionů a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.