Recepty > ryby > jednohubky s kaviárem
Suroviny potřebné pro přípravu jídla jednohubky s kaviárem:
rohlíky, máslo, cibule, kaviár, vařená vejce
Postup přípravy:
Rohlíky nakrájíme na plátky, potřeme máslem, na které položíme kousek tence nakrájené cibule a ozdobíme vejcem a kaviárem.
Další recepty:
Grilované makrely během grilování otočíme.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Zapečené filety zalijeme zakysanou smetanou a upečeme.
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Losos na másle doplní kolečko citronu.
Kuřecí nudličky se žampiony a sýrem posypeme majoránkou.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Zapečené těstoviny s krůtím masem posypeme strouhaným sýrem.
Losos pečený s koprem podáváme s nakrájenými limetkami a rýží.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Recept na filety z lososa
Recept, podle kterého připravíte jídlo jednohubky s kaviárem.