Recepty > ryby > jednohubky s rybí pomazánkou
Suroviny potřebné pro přípravu jídla jednohubky s rybí pomazánkou:
rohlík
1 kelímek sýrové pomazánky, 1 konzerva tuňák ve vlastní šťávě, 1 lžíce křenové hořčice, 1 středně velká cibule, 3-4 lžíce strouhaného eidamu
na ozdobu: zelená paprika
podle chuti: majoránka, polovina lžičky mleté sladké papriky, polovina lžičky, mletého černého pepře, sůl
Postup přípravy:
Tuňáka va vlastní šťávě slijeme a vložíme do větší misky, přidáme sýrový ou pomazánku a promícháme. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, křenovou hořčici a nahrubo nastrouhaný eidam. Trochu osolíme, přidáme mletou papriku, mletý pepř a špetku majoránky. Rybí pomazánku necháme vychladit.
Rohlík nakrájíme na kolečka. Papriku očistíme a nakrájíme na kousky. Jednotlivá kolečka rohlíku pomažeme rybí pomazánkou, ozdobíme paprikou a vpíchneme párátko.
Další recepty:
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Zapečené filety zalijeme zakysanou smetanou a upečeme.
Losos na másle doplní kolečko citronu.
Kuřecí nudličky se žampiony a sýrem posypeme majoránkou.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Zapečené těstoviny s krůtím masem posypeme strouhaným sýrem.
Losos pečený s koprem podáváme s nakrájenými limetkami a rýží.
Recept na filety z lososa
Recept, podle kterého připravíte jídlo jednohubky s rybí pomazánkou.