Recepty

Recepty > polévky > jemná cibulačka

Jemná cibulačka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 lžíce másla, 3 cibule, sůl, kmín, 2 lžíce mouky, 500 ml mléka, 1 vejce, pažitka

Recept na přípravu:

Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme moukou a připravíme si světlou jíšku, kterou zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a 10 minut vaříme. Do hotové polévky přidáme mléko s rozšlehaným vejcem a vše prohřejeme. Cibulačku ochutíme nadrobno nakrájenou pažitkou.

Další recepty:
Zelňačka s klobásou ke které přidáme cukr.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Zelňačka s mrkví je nejlepší druhý den.
Oukrop s osmaženým chlebem.
Babiččina bramboračka do které přidáme rozmačkaný česnek.
Jemné játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky do kterého vmícháme nasekanou petrželku.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Italská zeleninová polévka minestrone podáváme posypanou strouhaným parmezánem.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Polévka cibulačka se sýrem

Recepty
Motto

Ochutnejte recept jemná cibulačka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.