Recepty > kuře > jemná drůbeží haše
Potřebné suroviny:
50 g drůbežího nebo vepřového sádla, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 250 ml drůbežího vývaru, 300 g pečeného nebo vařeného drůbežího masa, sůl, pepř
Postup přípravy:
Na rozehřátém sádle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a doplníme ji hladkou moukou. Připravíme světlou jíšku, zřeďujeme ji a povařujeme s drůbežím vývarem. Do dobře povařené, husté jíšky přidáme umleté drůbeží maso a ochutíme solí a pepřem. Dobře prohřejeme. Podáváme k bramborům se zeleninovým salátem.
Další jídla:
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Marinované kuřecí řízky na které položíme plátkový sýr.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí řízky v jogurtu s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Vepřové kotlety v alobalu
Recept na přípravu jídla jemná drůbeží haše přináší na talíř svoji chuť.