Recepty

Recepty > omáčky > jemná omáčka ke zvěřině

Jemná omáčka ke zvěřině recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g meruňkové zavařeniny, 120 g naložených slazených brusinek, šťáva z poloviny citronu, šťáva z poloviny pomeranče, 1/8 litru červeného sladkého vína, 30-40 g tlučeného cukru, 1 lžička Worchesterové omáčky, 4 zrnka rozdrceného bílého pepře, trocha nastrouhané citronové kůry (pouze žlutá část), sůl

Jak připravit tento recept:

Meruňkovou zavařeninu, brusinky, citronovou a pomerančovou šťávu, Worchesterovou omáčku, cukr, sůl a víno umícháme v míse. Omáčku opepříme, přidáme citronovou kůru a promícháme.

Další recepty:
Rajčatová polévka s kroupami z protlaku.
Boloňské špagety jsou klasický recept.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Koprová omáčka se smetanou.
Hovězí guláš podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Houbová polévka se smetanou a brambory.
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami necháme zapékat, až se vytvoří kůrka.
Brusinková omáčka ke zvěřině do které vmícháme smetanu.
Jemná bramborová polévka do níž přidáme kousek másla.
Játrová omáčka s rýží dušená doměkka.
Cibulová polévka se sýrem nastrouhaným.
Bylinková majonéza ze žloutků.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Cibulová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje jemná omáčka ke zvěřině a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.