Recepty

Recepty > kuře > jemný nákyp z polotovaru na drůbeží sekanou

Jemný nákyp z polotovaru na drůbeží sekanou

Potřebné suroviny:

100 g ovesných vloček, 250 ml mléka, 2 vejce, 300 g polotovaru na drůbeží sekanou, 100 g mrkve, sůl, citronová kůra, 40 g Hery na formu

Postup přípravy:

Ovesné vločky nejdříve vaříme asi 10 minut ve vodě, pak je do měkka a do husta dovaříme s mlékem. Do mísy dáme vločky, přidáme rozmražený polotovar, dobře očištěnou, jemně nastrouhanou mrkev a rozšlehaná vejce, podle potřeby ještě dochutíme solí a omytou a nastrouhanou skleněnou nebo porcelánovou formu vymažeme dobře tukem, do formy rozprostřeme promíchanou míšeninu a povrch pokapeme zbylým tukem. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě a podáváme s brambory.

Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Cuketový nákyp připravíme z jedné cukety.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Rýžový nákyp s jablky recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla jemný nákyp z polotovaru na drůbeží sekanou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.