Recepty > kuře > kachní játra v sádle
Potřebné suroviny:
kachní játra, kachní sádlo z pečené kachny (případně vepřové sádlo - nejlepší je německé hřbetní balené v kostce)
Postup přípravy:
Do malého hrnku dáme rozehřát sádlo, do horkého sádla dáme škvařit menší kousky jater, nesolené, mícháme, aby se kousky jater nepřichytily ke dnu a za 15 minut jsou hotové. Kachní játra v sádle se mohou jíst za tepla, okapané od tuku nebo se dají do malých skleniček, zalijí se horkým sádlem a zavíčkují. Jsou připravena ke konzumaci za studena.
Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kachna na medu ke které můžeme přidat i ostružiny.
Kuřecí čtvrtky na zelenině pečeme 40 minut.
Pečené krůtí krky podáváme s brambory.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kotlety na zelenině vložíme do předem vyhřáté trouby...
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Kuře na indický způsob posypeme sekanými arašídy.
Kuře na zelí pečeme ve vyhřáté troubě.
Španělská omeleta s petrželkou.
Cuketa na kari zahustíme kokosovým mlékem.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Drůbeží játra na cibulce recept
Recept na přípravu jídla kachní játra v sádle přináší na talíř inspiraci.