Recepty

Recepty > kachna > kachní stehna se zelím

Recept - Kachní stehna se zelím

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 kachní stehna, 2 sáčky sterilovaného zelí, sůl, kmín

Recept na přípravu:

Kachní stehna pečeme v pekáčku bez tuku, nejprve kůží dolů, aby pustila vlastní tuk, poté obrátíme a pečeme z druhé strany. Stehna pustí větší množství tuku. Přebytečný odebereme a později ho použijeme při podlévání. Kachní stehna vyjmeme z pekáčku, po dně rozložíme opláchnuté zelí, přidáme sůl a kmín, vrátíme stehna a pečeme při teplotě 200 °C po dobu 1,5 hodiny za průběžného polévání.

Dobrou chuť.

Další recepty:
Halušky se zelím, uzeným a slaninou důkladně promícháme a podáváme.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem stehna okmínujeme...
Boršč z hovězího a vepřového masa které vaříme v osolené vodě.
Kachna na medu zve ke stolu.
Kyselé zelí na sladko podáváme s knedlíkem a masem.
Zelná polévka s klobásou.
Hlávkový salát jako příloha.
Kachna se zelím pečená v předem vyhřáté troubě.
Halušky se zelím a uzeným masem které uvaříme v Papinově tlakovém hrnci.
Bůček na zelí je český recept.
Pečená kachna

Recepty
Kachní stehna

Vychutnejte lahodnou chuť, kterou přináší recept kachní stehna se zelím.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.